Portugalin maajoukkueen tähtipelaajan Bruno Fernandesin agentti Jorge Mendes sanoo, ettei pelaaja vaihda varmuudella maisemaa vielä tammikuun siirtoikkunassa.

Kotimaansa suurseuraa Sporting Lissabonia edustava Fernandes on valioliigajätti Manchester Unitedin hankintalistalla, ja siirtoa punapaitoihin on pidetty jo varmana. Mendes kuitenkin muistutti jalkapalloagenttien liiton tilaisuudessa Lontoossa, ettei siirto ole vielä varma.

– En tiedä. Jos hän ei lähde nyt, hän lähtee varmuudella kesällä, koska Sporting on jo puhunut muiden seurojen kanssa, Mendes kertoi Goal-sivuston mukaan.

– Jotain tapahtuu, mutta en ole varma käykö niin nyt vai kauden lopussa.

Britannian yleisradioyhtiö BBC uutisoi viikonloppuna, että neuvottelut Unitedin ja Sportingin välillä ovat jäissä portugalilaisseuran vaatiman suuren siirtosumman takia. Sporting haluaa Fernandesista jopa 80 miljoonaa euroa, mutta United ei ole valmis maksamaan pelaajasta niin suurta korvausta.

Tieto oli osittain ristiriitainen, sillä vain päivää aiemmin Sky Sports oli kertonut seurojen pääseen jo sopuun 70 miljoonan euron suuruisesta siirrosta.