Entinen valioliigakärki Peter Crouch hehkuttaa Manchester Unitedin tuoretta hankintaa Bruno Fernandesia, joka avasi maalitilinsä sunnuntain Watford-kamppailussa.

Crouchin mukaan 25-vuotiaan portugalilaisen esitys osoitti, mitä Unitedilta on puuttunut Paul Pogban ollessa sivussa loukkaantumisen takia.

– Hänessä on hiukan röyhkeyttä, ja rehellisesti sanoen pidin siitä. Heillä ei ole ollut yhtään pelaajaa, joka pelaa tuollaisella itseluottamuksella tai näyttävästi, koska heidän kautensa ei ole ollut sellainen, hän sanoo BBC:n verkkosivujen mukaan.

[readmore from=Bruno-Fernandes]

– Joten nyt kun heillä on joku, joka saa fanit ylös penkeiltään, se on massiivinen asia heille – ja sen voi ymmärtää, miksi kannattajat ovat ottaneet hänet omakseen niin nopeasti, koska hän on juuri sitä, mitä he ja joukkue kaipasivat.

Sporting Lissabonista tammikuussa hankittu keskikenttämies Fernandes oli mukana kaikissa kolmessa maalissa 3–0-voittopelissä.

– Vaikuttavaa hänessä oli hänen syöttöpelaamisensa ja tapansa, jolla hän kuljettaa palloa. Sen lisäksi häneltä löytyy kikkoja ja hän osoitti loistavaa pelin ymmärtämistä.