Bruno Fernandes uskoo, että Manchester Unitedin joukkue on henkisesti tarpeeksi vahva taistelemaan Valioliigan mestaruudesta.

Fernandes on tehnyt loistavaa jälkeä Englannin kentillä siirryttyään Old Traffordille viime tammikuussa. Portugalin maajoukkuemies on ollut yksi joukkueensa kirkkaimmista tähdistä tälläkin kaudella, vaikka joukkue on kokenut haasteita erityisesti Valioliigassa.

United on sarjataulukon 14. sijalla, kahdeksan pisteen päässä piikkipaikalla lepäävästä Leicesteristä. Vaikka se onkin pelannut yhden ottelun vähemmän, pidetään Unitedia tällä hetkellä epätodennäköisenä mestarina.

Mestaruuksien voittaminen oli kuitenkin yksi merkittävimpiä syitä Fernandesin United-siirron takana, eikä 26-vuotias ole valmis heittämään pyyhettä kehään vielä tässä vaiheessa kautta.

– Minä en juurikaan välitä muista joukkueista. Ihmiset saattavat sanoa, että muut ovat meitä parempia, ja että niiden avauskokoonpano ja penkki ovat parempia kuin meidän, Fernandes kertoi UTD Podcastille.

[readmore from=Manchester-United]

– Ihmiset saavatkin sanoa, mitä he ajattelevat. En välitä. Unitedin kaltaiselle seuralle, siitä on pitkä aika kun olemme viimeksi voittaneet Valioliigan mestaruuden. Jopa liian pitkä, sanoisin.

– Joten kaikkien seuramme pelaajien ja henkilökunnan jäsenten on ajateltava, että me olemme täällä voittamassa [mestaruutta]. Meillä on juuri se mentaliteetti.

– Tulin Manchesteriin voittamaan pokaaleja. Pelaan yhdelle maailman suurimmista seuroista. Tällä seuralla on uskomaton historia.