Manchester Unitedin Bruno Fernandes tyrmäsi pienen tyttärensä korttipelissä – vaimolta huvittava reaktio tähtipelaajan voitonhimosta

© Kuva: Getty Images

Bruno Fernandes myöntää vihaavansa häviämistä. Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan perheessä vallitsee voittamisen kulttuuri.

Toisinaan Fernandesin voitontahto näkyy myös kentän ulkopuolella. Jopa oman tyttären voittaminen korttipelissä on valtava kunniakysymys portugalilaiselle.

– Olen aina ollut kilpailuhenkinen persoona. Vihaan häviämistä kaikessa, Fernandes sanoi Manchester Unitedin virallisessa podcastissa.

– Pelasin kaksi päivää sitten pienen tyttäreni kanssa Uno-korttipeliä. Kuten tiedätte, joskus lasten pitäisi antaa vain voittaa. Täsä pelissä hän laittoi kaksi +4 (korttia) kahdesti alas.

– Hän on nuori, eikä aina ymmärrä mitä pelissä pitäisi tehdä. Kun kysyin häneltä sitä, hän iski toisen +4 kortin alas, joten minä jouduin ottamaan kahdeksan korttia.

– Hankkiuduin sitten eroon kaikista niistä korteista ja bang bang bang voitin pelin. Minun täytyi voittaa. Olin niin vihainen siitä, että hän laittoi minut ottamaan nämä kaikki kortit!

– Vaimoni vain katsoi minua ja sanoi: ”Te olette kaikki samanlaisia”