Burnleyn pelaajat saivat juosta oikein kunnolla keskiviikkona Irlannin helteessä, uutisoi Lancashire Telegraph.

Joukkueessa vietettiin jokavuotista ”pomon päivää”, jolloin manageri Sean Dychella on tapana panna miehistönsä lujille. Kyseessä on pre-seasonin rankin päivä.

Palloja ei otettu lainkaan esiin, vaan pelaajat huhkivat ilman niitä lähes kahden ja puolen tunnin ajan. Valioliigassa täydet minuutit viime kaudella pelannut keskikenttäpelaaja Jack Cork uskoo, että joukkue hyötyy päivästä henkisesti.

– En ole koskaan läpikäynyt tällaista sessiota missään muussa seurassa. Se on erilaista, mutta viime vuonna se oli todella hyvä asia. Se auttoi minua sopeutumaan joukkueeseen, Cork toteaa.

– Se auttoi minua viime vuonna, ja silloin tietää, ettei kukaan muu juokse yhtä paljon päivässä, joten se antaa meille hieman henkistä etulyöntiasemaa siitä, että teemme paljon.

Cork myöntää, että kaikki pelkäävät ”pomon päivää”.

– Se on päivä, jota kaikki katsovat. Kaikki ajattelevat, että se on rankin. On hyvä tunne, kun se on takana, koska sen tietää olevan hyväksi. Se on hyödyllistä kaikille joukkueessa ja se tuo joukkueen yhteen. Kaikki tekevät niin paljon töitä kuin pystyvät.