Maurizio Sarri on nimennyt ehtonsa Callum Hudson-Odoin säännölliselle peluuttamiselle.

Italialaismanagerin mielestä Chelsean tulisi myydä yksi laitapelaajistaan, jotta 18-vuotias englantilaishyökkääjä saisi joukkueessa enemmän peliaikaa.

Chelsean laitapelaajiin lukeutuvat tällä hetkellä Eden Hazard, Pedro, Willian ja Hudson-Odoi. Heidän lisäkseen Borussia Dortmundin nuori laituri Christian Pulisic siirtyy Stamford Bridgelle ensi kesänä.

Hudson-Odoi sai harvinaisen aloituksen Chelsean Eurooppa-liiga -kamppailussa Malmöa vastaan viime torstaina. Seuran akatemiasta ykkösjoukkueeseen noussut laituri pelasi erinomaisen ottelun, tehden joukkueensa kolmannen maalin.

– Teidän on ymmärrettävä, että samalla pelipaikalla pelaavat myös Pedro, Willian ja Hazard, Sarri kertoi Sky Sportsille Malmö-voiton jälkeen.

– Nuoren pelaajan ei ole helppo saada peliaikaa yhtä säännöllisesti kuin hänen joukkuetoverinsa. Peluutamme häntä oikealla tavalla tällä hetkellä.

– Tottakai, 20 ottelua tällä kaudella muuttuu 30 otteluksi ensi kaudella ja 40 otteluksi kahden vuoden jälkeen.

– Mutta mielestäni myös seuran täytyy tehdä päätös asian suhteen, koska jos olisin itse vastuussa seurasta ja haluaisin Callumin säännöllisesti kentälle, minun olisi myytävä yksi toisista laitahyökkääjistä.

– Muuten manageri olisi ongelmissa, Sarri lisäsi.

Hudson-Odoi on kirjannut neljä maalia ja viisi maalisyöttöä nimiinsä tällä kaudella. Lupaava nuorukainen ei ole kuitenkaan avannut vielä yhtään ottelua Valioliigassa.

Bayern München on osoittanut suurta kiinnostusta Hudson-Odoita kohtaan, mutta saksalaisseuran kaikki neljä tarjousta teinisensaatiosta hylättiin viime tammikuun aikana.