Englannin maajoukkuevalmentaja Gareth Southgate on ohjeistanut Callum Hudson-Odoita seuravalintansa suhteen.

Hudson-Odoi sai tammikuun aikana kolme houkuttelevaa siirtotarjousta Bayern Münchenistä. Vähälle peliajalle jäänyt englantilaislupaus oli halukas lähtemään, mutta Chelsea piti 18-vuotiaasta laitahyökkääjästään kaksin käsin kiinni.

Southgaten mielestä Hudson-Odoin tulisikin jäädä taistelemaan pelipaikasta lontoolaisseuran riveissä. Englantilaisvalmentajan mukaan Chelsea-manageri Maurizio Sarrilla on paljon luottoa nuorukaista kohtaan.

– Jos katsomme otteluiden määrää, hän [Hudson-Odoi] on ollut kentällä aika paljon, Southgate kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Ja tiedän aiemman keskustelumme perusteella kuinka paljon uskoa Mauriziolla on häntä kohtaan. Hänellä on uskomattomia pelaajia aivan Hudson-Odoin edellä, mutta hän tulee saamaan hitaasti enemmän ja enemmän peliaikaa.

– Hän aikuistuu hyvää tahtia. Hänen ei tarvitse kiirehtiä. Olemme nähneet sen Marcus Rashfordin ja hänen kehittymisensä kanssa.

– Hän saa peliaikaa ykkösjoukkueessa ja se on tärkeää. Meidän mielestämme prosessi toimii hyvin.

Hudson-Odoi valittiin ensimmäistä kertaa Englannin A-maajoukkueeseen tällä viikolla. Nuorukainen teki debyyttinsä perjantaina Tsekkiä vastaan.