Chelsea-manageri Maurizio Sarri on luvannut 18-vuotiaalle Callum Hudson-Odoille hänen ensimmäisen Valioliiga-avauksensa seuraavan kahden pelin aikana.

Chelsea kohtaa keskiviikkona Brightonin, jonka jälkeen he isännöivät West Hamia ensi viikon maanantaina. Sarrin mukaan Hudson-Odoi tulee avaamaan otteluista jomman kumman.

Chelsea FC

@ChelseaFC

Chelsea FC

@ChelseaFC
Sarri says we started the season very well so the fans thought everything was very easy for us, but that is not true, as we have to work and improve day by day and in the future we will be able to fight for the top position. #CHEBHA
Sarri talks about deciding at the start of the season that Callum Hudson-Odoi should be in the squad, but he needed then to improve. The boss says that has happened and now he is ready to play. Sarri says that probably Hudson-Odoi will start tomorrow's game. #CHEBHA

Hudson-Odoi on pelannut kuudessa valioliigaottelussa tällä kaudella, mutta on astunut kehiin aina vaihdosta. Hän avasi ensimmäisen ottelunsa Englannin maajoukkueessa viime viikolla.

Sarrin mukaan Hudson-Odoi on yksi tärkeimpiä pelaajia Chelsean tulevaisuuden kannalta. Hän on kuitenkin vasta nyt tarpeeksi hyvä avaamaan Valioliigassa.

– Pre-seasonin aikana, neljän tai viiden harjoituspäivän jälkeen, tajusin että Callum on pelaaja jolla on huikean paljon potentiaalia. Sillä hetkellä hän ei mielestäni ollut valmis pelaamaan tällä tasolla, mutta kauden aikana hän on kehittynyt ja hän on nyt valmis, Sarri kertoi tiistain lehdistötilaisuudessa.

– Päätin kauden alussa että hänen on pysyttävä, joten laitoin hänet mukaan joukkueeseen. Tunnen Callumin erittäin hyvin. Haluan hänen kehittyvän vielä paremmin, koska hänen potentiaalinsa on korkealla. Callum on aina minun mielessäni, ja mielestäni hän on meidän tulevaisuus. Hän on valmis pelaamaan, ja tulee todennäköisesti aloittamaan huomenna tai viimeistään maanantaina.