Maurizio Sarri lupasi Callum Hudson-Odoille avausroolin Valioliigassa – ”Hän on meidän tulevaisuus”

© Kuva: Getty Images

Chelsea-manageri Maurizio Sarri on luvannut 18-vuotiaalle Callum Hudson-Odoille hänen ensimmäisen Valioliiga-avauksensa seuraavan kahden pelin aikana.

Chelsea kohtaa keskiviikkona Brightonin, jonka jälkeen he isännöivät West Hamia ensi viikon maanantaina. Sarrin mukaan Hudson-Odoi tulee avaamaan otteluista jomman kumman.

Hudson-Odoi on pelannut kuudessa valioliigaottelussa tällä kaudella, mutta on astunut kehiin aina vaihdosta. Hän avasi ensimmäisen ottelunsa Englannin maajoukkueessa viime viikolla.

Sarrin mukaan Hudson-Odoi on yksi tärkeimpiä pelaajia Chelsean tulevaisuuden kannalta. Hän on kuitenkin vasta nyt tarpeeksi hyvä avaamaan Valioliigassa.

– Pre-seasonin aikana, neljän tai viiden harjoituspäivän jälkeen, tajusin että Callum on pelaaja jolla on huikean paljon potentiaalia. Sillä hetkellä hän ei mielestäni ollut valmis pelaamaan tällä tasolla, mutta kauden aikana hän on kehittynyt ja hän on nyt valmis, Sarri kertoi tiistain lehdistötilaisuudessa.

– Päätin kauden alussa että hänen on pysyttävä, joten laitoin hänet mukaan joukkueeseen. Tunnen Callumin erittäin hyvin. Haluan hänen kehittyvän vielä paremmin, koska hänen potentiaalinsa on korkealla. Callum on aina minun mielessäni, ja mielestäni hän on meidän tulevaisuus. Hän on valmis pelaamaan, ja tulee todennäköisesti aloittamaan huomenna tai viimeistään maanantaina.