Chelsea kruunattiin keskiviikkoiltana Eurooppa-liigan mestariksi, kun Arsenal nöyrtyi sinipaidoille loppuottelussa 4-1-lukemin (lue otteluraportti).

Kamppailun ratkaisevaksi pelaajaksi nousi Chelsean tähtimies Eden Hazard, joka teki kaksi maalia ja pohjusti yhden.

Hazard kuitenkin vahvisti ottelun jälkeen, ettei hän tule todennäköisesti jatkamaan Chelsean paidassa enää ensi kaudella (lue lisää).

David Luiz antoi haastattelun ESPN:lle finaalin jälkeen ja nosti esille yhden kandidaatin Hazardin korvaajaksi. Brassitoppari uskoo, että akatemiakasvatti Callum Hudson-Odoi voi vielä jonain päivänä täyttää Hazardin kengät Chelsean hyökkäyksessä.

– Meillä on useita [jotka voivat korvata hänet]. Callum on huikea. Callum on tuntenut tämän seuran siitä lähtien kun hän oli nuori. Hänellä on taidot ja mahdollisuus olla kuin Eden, Luiz kertoi.

– Kyseessä on uusi tarina Callumille. Se ei alkanut erityisen hyvin loukkaantumisen takia, mutta nyt hänen on aika parantaa muissa osa-alueissa.

Kausi päättyi Hudson-Odoin osalta aikaisessa vaiheessa, kun hänen akillesjänteensä repesi huhtikuun lopulla valioliigaottelussa Burnleya vastaan.

LUE LISÄÄ: