Chelsean oma kasvatti ja laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoi päätti pitkään häntä ympäröineet spekuloinnit, kun hän allekirjoitti seuran kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen ja kasvatti siten viikkopalkkansa 135 000 euroon.

Tammikuussa hän jätti Chelsealle siirtopyynnön, kun lontoolaisseura kieltäytyi Bayern Münchenin vajaan 40 miljoonan euron tarjouksesta.

– Seura on tehnyt eteeni niin paljon, ja olen niin kiitollinen siitä, kommentoi Hudson-Odoi, 18, BBC:lle.

– Päätökseni oli todella hyvä minulle ja perheelleni. Me kaikki ajattelimme, että tämä on oikea seura minulle.

– Olen ollut täällä koko elämäni, joten sitä ei tarvitse vielä muuttaa. Vanhempani ovat tyytyväisiä siellä, missä ovat ja minä olen tyytyväinen täällä.

Huhtikuussa Hudson-Odoi sai akillesvamman, joka piti hänet sivussa viime kuuhun asti. Hänen kautensa alkoi liigacupissa 7-1-voitolla ja yhdellä maalilla Grimsby Townia vastaan. Sen jälkeen hän on syöttänyt kolmessa pelissä yhteensä kolme maalia.

Hudson-Odoi ei ole ainoa Chelsean nuorista, joka on saanut vastuuta. Seura ei voinut siirtokiellon takia hankkia kesällä pelaajia, ja manageri Frank Lampard on päättänyt luottaa lontoolaisten omiin nuoriin, kuten Mason Mountiin, Tammy Abrahamiin ja Fikayo Tomoriin. Tulokset ja peliesitykset ovat hiljalleen lähteneet nousuun, Chelsea on Valioliigassa kahdeksan kierroksen jälkeen viidentenä.

– Olemme pärjänneet todella hyvin. Meillä oli hidas alku, mutta nostimme tasoamme hyvin.

– Joukkueessa on enemmän hyvää pöhinää, koska meillä on entinen pelaaja managerina. Se on hieno tunne.

– Me kaikki nautimme jalkapallosta tällä hetkellä, kaikki ovat iloisia ja hymyilevät. Joukkueessa on mahtava fiilis, kaikki haluavat olla täällä.