Chelsean Callum Hudson-Odoi on vahvistanut, ettei häntä enää epäillä raiskauksesta. 19-vuotias laitahyökkääjä on ottanut päätöksen lämpimästi vastaan, sillä hänen tavoitteenaan on olla tästä lähtien mahdollisimman hyvä roolikuva kaikille hänen faneilleen.

Hudson-Odoi pidätettiin 17. toukokuuta, kun hänen luonaan vieraillut nainen soitti keskellä yötä poliisille ja ambulanssille, syyttäen Englannin maajoukkuemiestä raiskauksesta.

Putkaan viety Hudson-Odoi vapautettiin takuita vastaan, kun oikeuskäsittelyn päivämäärä oltiin saatu sovittua. Asianomaiset viranomaiset ovat nyt suorittaneet kaikki kuulustelut ja todenneet, ettei Hudson-Odoilla ole tapausta mihin vastata.

– Olen pysynyt hiljaa ja avustanut poliisia kaikin mahdollisin keinoin, sillä tiesin sen päivän koittavan pian, kun minun nimeni puhdistettaisiin, Hudson-Odoi kirjoitti Twitterissä.

– Haluaisin käyttää alustaani kiittääkseni kaikkia jotka ovat olleet tukenani tämän hankalan ajan ylitse. Olen oppinut, että jalkapalloilijana oleminen ja yhdelle maailman parhaista seuroista pelaaminen tuo mukanaan suuren vastuun, ja jatkossa haluan olla mahdollisimman hyvä roolikuva.