Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas, 31, ei pelaa tänä viikonloppuna entistä seuraansa Arsenalia vastaan loukkaantumisen takia.

Sen sijaan sinipaitojen tuore pelaajahankinta Mateo Kovačić saattaa tehdä debyyttinsä Tykkimiehiä vastaan, vahvistaa Chelsean luotsi Maurizio Sarri.

Molemmat pelaajat olivat sivussa, kun Chelsea kaatoi Huddersfieldin 3–0 viime viikonloppuna Valioliigan avauskierroksella.

– Fàbregas on sivussa tästä ottelusta. Toivon, että hän pystyy olemaan kentällä (harjoituksissa) ensi viikolla. En ole varma, Sarri kommentoi.

– Hänellä on hyvin epätavallinen vamma. Kyse ei ole mistään vakavasta, mutta hänellä on kipua… ei polvessa vaan polven lähellä. Ei kuitenkaan polvessa.

Moni odottaa Sarrin peluuttavan samaa avausmiehistöä kuin viikko sitten. Esimerkiksi Real Madridista lainattu Kovačić ei ole vielä siinä kunnossa, että hän pelaisi täydet minuutit.

– Tällä hetkellä hänen on tehtävä töitä. Mielestäni hän ei ole nyt valmis pelaamaan 90 minuuttia, mutta ehkä huomenna häntä voitaisiin käyttää ensimmäisen tai viimeisen 30 minuutin ajan.

Lähde: ESPN FC