Video: Southampton-hyökkääjä aivan raivona ottelun jälkeisessä haastattelussa – tuomarivirhe osoittautui kohtalokkaaksi

© Kuva: Getty Images

Charlie Austin oli raivoissaan lauantain valioliigaottelun jälkeen, kun Southampton jäi kotikentällään 1-1-tasapeliin Watfordia vastaan.

Southampton johti Watfordia 1-0 Manolo Gabbiadinin osumalla, kun Austin ampui kotijoukkueen toisen maalin reilun tunnin pelin jälkeen. Joukkue ehti tuulettaa osumaa jo hyvän tovin, kunnes ottelun erotuomari Simon Hooper päättikin evätä maalin. Linjatuomari oli liputtanut tilanteen paitsioksi, koska hän näki laukauksen kimmonneen paitsioasemassa olleen Maya Yoshidan kautta maaliin. Kamerahidastukset kuitenkin osoittivat tuomarin olleen täysin väärässä.

Watford nousi ottelussa lopulta tasoihin José Holebasin maalilla, ja pisteet menivät St. Mary’s Stadiumilla tasan. Austin oli tuloksen myötä raivoissaan, haukkuen tuomarit täysin lyttyyn pelin jälkeisessä haastattelussa.

– Tämä on naurettavaa. Watfordilla ei olisi pitänyt olla pelissä mitään saumaa. Teimme aivan onnistuneen maalin, joka kuitenkin hylättiin paitsioksi, Austin valitti Sky Sportsin haastattelussa.

– Tuomarit veivät meiltä kaksi pistettä. Heidän mukaan tilanne oli paitsio, mikä on aivan täysi vitsi.

– Ihmiset puhuvat VAR:ista (videotuomareista) aivan syystä. Tuomarit todella tarvitsevatkin apua. Jos tämä on maailman paras ja katsotuin liiga, niin antakaa heille kaikki apu mitä he tarvitsevat. Tämä on ihan vitsi.

Sarjataulukon neljänneksi viimeisenä oleva Southampton on kärsinyt huonosta vireestä jo pitkän aikaa. Kovan paineen alla olevan Mark Hughesin joukkue ei ole voittanut viimeisestä kahdeksasta valioliigaottelusta yhtäkään peliä.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)