Barcelona oli murhaavan tehokas ensimmäisellä puoliajalla Chelseaa vastaan. Tauolle mentiin Camp Noulla Barcelonan 2-0-johdossa.

Kun ensimmäinen osa päättyi Lontoossa 1-1, on Chelsealla melkoinen vuori kiivettävänä toisella puoliajalla. Barcelona oli todella tehokas, sillä se teki kahdella ensimmäisellä laukauksella kaksi maalia.

Lionel Messi vei jo kolmannella minuutilla Barcelonan johtoon. Chelsea puolusti tilanteessa hieman holtittomasti ja Messi käytti heti paikkansa. Toisen osuman teki Ousmane Dembélé, jolle osuma oli ensimmäinen Barcelonan paidassa. Nuori hyökkääjä siirtyi Barcelonaan viime kesänä Borussia Dortmundista. Messi teki upean esityön Dembélén maaliin.

Chelsea tarvitsee kaksi maalia toisella puoliajalla mieliäkseen Mestarien liigan puolivälieriin. Tällä hetkellä se näyttää todella haastavalta. Chelsealla oli kylläkin muutama hyvä tekopaikka, mutta viimeistely ontui. Parhaat Chelsean paikat sinaantuivat Marcos Alonsolle sekä N’Golo Kantelle. Kärkeen avauskokoonpanoon nostettu Olivier Giroud esiintyi pirteästi avausjaksolla.