Kokenut ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud teki lauantaina ensimmäiset kaksi valioliigamaaliaan Chelsean peliasussa, kun Blues nousi 3-2 -voittoon kahden maalin takaa-ajoasemasta Southamptonin vieraana (raportti). Chelsean kaikki kolme maalia syntyivät vain kahdeksan minuutin sisällä.

Chelsea on viikonlopun kierroksen jälkeen Valioliigassa viidentenä, seitsemän pistettä neljäntenä olevaa Tottenhamia jäljessä. Mestarien liiga -paikka on siis totisesti kiven takana, kun otteluita on jäljellä enää viisi. Giroud kuitenkin vakuuttaa, ettei Chelsea aio luovuttaa.

– Niin kauan kuin nelospaikka on matemaattisesti mahdollista, uskomme siihen, 31-vuotias Giroud vakuuttelee Chelsean kotisivujen haastattelussa.

– Otamme ottelut yksi kerrallaan. Meillä on ehkä viisi tai kuusi loppuottelua vielä jäljellä. Hoidetaan homma ja katsotaan, mitä muut joukkueet tekevät.

Arsenalista Chelseaan tammikuussa siirtynyt Giroud ei kätkenyt helpotustaan, kun maalitili valioliigapeleissä aukesi vihdoin myös uudessa seurassa.

– Tietysti olin jo odottanut sitä. Olen yrittänyt panna pallon pussiin jo niin pitkään. Hyökkääjän on pakko pitää itseluottamus korkealla, vaikka olenkin pelannut vähemmän viime viikkoina.

 

– Olen kokenut urani aikana vaikeita jaksoja, ja yritän aina palata takaisin entistä vahvempana. Niin kävi nytkin, Giroud jatkaa.

Lähde: Sky Sports