Chelsean managerilla Antonio Contella on mieluisa ongelma hyökkäyspäässä: hänen pitää valita kärjeksi Olivier Giroud tai Álvaro Morata.

Morata, 25, saapui Chelseaan viime kesänä Real Madridista ja oli alkukaudesta hurjassa vireessä. Giroud, 31, vaihtoi Bluesin väreihin tammikuussa paikalliskilpailija Arsenalista.

Hitaan alun jälkeen Giroud on päässyt Chelsean rytmiin ja joukkueeseen sisään. Sunnuntaina hän iski Chelsean avausosuman FA Cupin välierässä Southamptonia vastaan.

Giroud tuli vaihtoon toisella jaksolla ja hänet korvasi juurikin Morata, joka vastasi Chelsean toisesta maalista 2-0-voitossa vain hetki vaihtonsa jälkeen.

Conte hieroi käsiään yhteen voiton jälkeen. Italialaisluotsi voi vaihtaa hyökkääjää taktiikan sitä vaatiessa.

– Giroud on ehdottomasti ollut hyvä hankinta meille, sanoi Conte FourFourTwon mukaan.

– Kuten hyvin tiedätte, tarvitsin pelaajaa hänen ominaisuuksillaan; fyysisesti vahva, pystyy suojaamaan palloa ja siten pelaamaan kombinaatioita kymppipelaajamme kanssa.

– Morata on tärkeä hyökkääjä. Hän on nuorempi kuin Giroud, hänellä on vähemmän kokemusta. Hän ei ole fyysisesti yhtä vahva, mutta hän liikkuu todella nopeasti tyhjiin väleihin.

– Olen tyytyväinen molempiin. Viime pelissä Burnleyä vastaan molemmat olivat avauksessa ja he pelasivat hyvin yhteen. Olen erittäin tyytyväinen siihen, sillä minulla on nyt yksi vaihtoehto lisää, yksi lisäkortti kädessäni.