Liverpool, Manchester United ja Arsenal ovat jo tehneet ensimmäisiä siirtojaan kesän siirtomarkkinoilla. Siirtokesä on englantilaisittain sikälikin poikkeava, että siirtoikkuna menee säppiin jo ennen kauden alkua.

Suurseuroista eniten jännitettävää lienee Chelsea-leirissä, sillä edes managerikuvio ei ole täysin selvillä. Antonio Conten sopimus kattaa vielä ensi kaudenkin, mutta italialaisen lähdöstä huhutaan yhtenään. Eikä pelaajistonkaan vahvistaminen olisi pahitteeksi.

Maajoukkuepelaajien fokus on epäilemättä jo MM-turnauksessa, mutta mielellään Eden Hazard lotkauttaisi korviaan myös Lontoosta kantautuville uutisille. Belgialaistaituri myöntää päättyneen kauden olleen pettymys, ja siirtohuhuissa usein vilahtava Hazard haluaisi jo tietoja ensi kauden joukkueen muodostumisesta.

– Pelasimme Chelseassa kehnon kauden. Voitimme lopussa FA Cupin, joten se auttoi vähän. Nyt keskityn kuitenkin vain MM-kisoihin, Hazard totesi Brysselissä Belgian viimeistelyleirillä Sky Sportsin mukaan.

– Annan johtokunnan hoitaa Chelsean asioita parhaan kykynsä mukaan. Mutta joo, tietysti haluaisin tietää, kuka joukkuetta valmentaa ja keitä pelaajia on tulossa. Haluan tietää, mutta kuten sanottua, nyt keskityn vain MM-kisoihin.

– Uudesta managerista tai uusista pelaajista on aina hyvä tietää, koska haluan pelaajia, jotka toisivat ensi kaudella taas menestystä Chelsealle. Totta puhuen siirtomarkkinamme eivät ole kuitenkaan vielä täydessä käynnissä.