Chelsea voitti Bournemouthin Valioliigassa 2-0-lukemin. Maurizio Sarrin ryhmä hallitsi ottelua ensimmäisiltä kierroksilta totuttuun tapaan, mutta vapauttavat osumat nähtiin vasta kamppailun viimeisellä 20-minuuttisella.

Avausmaalista vastasi juuri vaihdosta kentälle otettu kaksikko. Pedro Rodriguez pelasi seinäsyötön Olivier Giroudin kanssa ja laukoi pallon noin 20 metristä vasempaan alakulmaan.

Lopullisen sinetin Chelsean voitolle iski Eden Hazard. Tämäkin maali syntyi seinäsyötön seurauksena, jonka jälkeen belgialaistaituri pääsi viimeistelemään rangaistusalueen sisältä loppulukemiksi 2-0.

Chelsea on voittanut kauden neljä ensimmäistä sarjaotteluaan. Bournemouthille tappio oli puolestaan ensimmäinen tämän kauden Valioliigassa. Joukkueen saldo on nyt kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Muut lauantain ottelut

Klo 14:30

Leicester 1-2 Liverpool
10′ 0-1 Mane
45′ 0-2 Firmino
63′ 1-2 Ghezzal

Klo 17:00

Brighton 2-2 Fulham
43′ 0-1 Schürrle
62′ 0-2 Mitrovic
67′ 1-2 Murray
84′ 2-2 Murray

Chelsea 2-0 Bournemouth
72′ 1-0 Pedro
85′ 2-0 Hazard

Crystal Palace 0-2 Southampton
47′ 0-1 Ings
92′ 0-2 Hojberg

Everton 1-1 Huddersfield
34′ 0-1 Billing
36′ 1-1 Calvert-Lewin

West Ham 0-1 Wolves
93′ 0-1 Traore