Chelsean aikakausi uuden valmentajansa Maurizio Sarrin alaisuudessa on lähtenyt erinomaisesti käyntiin. Joukkue on voittanut toistaiseksi jokaisen sarjaottelunsa ja pelaaminen on ollut parhaimmillaan todella näyttävää.

Puolustaja Antonio Rüdiger kertoi Daily Mailin haastattelussa, että ainakin hän on enemmän kuin tyytyväinen Sarriin ja hänen tuomiin muutoksiin.

– Olen pelannut Italiassa Rooman paidassa, joten tiesin, kuinka Sarrin joukkueet pelaavat ja se on tyyli, josta minä pidän. Hän haluaa meidän prässäävän korkealta ja kuten kaikki tietävät, viime kaudella vetäydyimme alas, Rüdiger kertoi.

– Nyt asiat ovat toisin. Luomme paljon maalintekotilanteita ja minusta se on todella hyvä asia. Hän haluaa puolustajien avaavan peliä lyhyillä syötöillä ja pitää pallon varmasti joukkueellamme.

– Olen tähän asti onnistunut osoittamaan, että pystyn siihen, mutta haluan parantaa joka päivä. Hän on valmentaja, joka ei koskaan ole tyytyväinen. Hän sanoo aina, että pystymme parempaan ja se pitää pelaajat motivoituneina.