Chelsea kaatoi Crystal Palacen sunnuntai-iltana Stamford Bridgellä Lontoon derbyssä lopulta luvuin 3-1.

Isäntien suurin sankari oli kaksi maalia tehnyt Álvaro Morata. Espanjalainen on viimein löytämässä kadoksissa ollutta virettään, sillä Morata on iskenyt viimeiseen kuuteen otteluun komeat viisi maalia. Kyseessä oli ensimmäinen kerta yli vuoteen, kun Morata teki yhdessä ottelussa enemmän kuin yhden maalin.

Ottelun avausmaali nähtiin puolen tunnin jälkeen, kun Pedro syötti boksin sisällä Moratalle ja kärki vei isännät johtoon. Crystal Palace tuli tasoihin toisen jakson alussa Andros Townsendin maalin myötä, mutta Morata iski voittomaalin kymmenisen minuuttia myöhemmin.

Myös Pedro sai nimensä maalintekijälistaan ottelun loppuhetkillä viimeisteltyään ottelun viimeisen osuman.

Lisäajalla Moratalla oli vielä loistopaikka tehdä Chelsea-uransa ensimmäinen hattutemppu, mutta hyökkääjä epäonnistui läpiajossaan. Kyseessä oli silti Moratan kauden paras ottelu seurajoukkueensa paidassa.