Chelsea ja Crystal Palace ottavat sunnuntaina mittaa Valioliigassa. Kotijoukkue on sarjassa ilman tappioita kolmantena, vieraat puolestaan sijalla 14.

– Voittamattomasta Chelseasta on tullut Maurizio Sarrin johdolla mahtava joukkue, Viasatin jalkapalloasiantuntija Keith Armstrong ihastelee Valioliiga.comille.

Kolmannen sijansa Sarrin miehet ovat ansainneet hyvillä esityksillä, mutta on Armstrongilla sentään pieni varoituksen sana.

– Seitsemästä päästämästään maalista kuusi on uponnut Stamford Bridgellä, Armstrong muistuttaa.

Liigan paras maalintekijä, Eden Hazard, lepäsi Liigacupin ottelun Derbyä vastaan ja on taas täydessä iskussa. Paperilla tämä on Chelsean selkeä voitto, sillä Crystal Palace ei ole voittanut liigassa syyskuun puolivälistä lähtien.

– Crystal Palace pelasi hyvin ​​Arsenalia vastaan viime viikolla, joten jonkin verran luottamusta täytyy antaa Roy Hodgsonin miehistölle, Armstrong sanoo.

Armstrong uskoo, että Chelsea hallitsee, mutta lopputulosta on vaikea arvioida.

– Seurojen välillä on välimatkaa vain 14 kilometriä, joten tämä on todellinen derby – sanan varsinaisessa merkityksessä, Armstrong painottaa.

Chelsean ja Crystal Palacen ottelua on mahdollista seurata sunnuntaina Viasatin kanavilta ja Viaplaysta. Lähetys ottelusta alkaa kello 17.50.