Chelsea katkaisi kahden ottelun tappioputkensa Valioliigassa, kun se kaatoi Huddersfieldin Stamford Bridgellä vakuuttavasti lukemin 5–0. Chelsean tammikuun tähtihankinta Gonzalo Higuain heilutti verkkoa kahteen kertaan ottelussa.

Peli lähti käyntiin odotetusti isäntien hallinnassa. Chelsea vyörytti useamman kerran vaarallisen hyökkäyksen kohti Huddersfieldin maalia ja rikkoi kuparisen jo vartin kohdalla, kun Higuain teki ensimmäisen maalinsa Valioliigassa. N’Golo Kante pohjusti upealla ulkosyrjäsyötöllä paikan argentiinalaiskärjelle, joka pommitti pallon voimalla etukulmasta sisään.

Ottelun toinen maali nähtiin juuri ennen taukoa. Chelsean laitapuolustaja César Azpilicueta hankki rangaistuspotkun ja Eden Hazard laukoi pallon varmasti verkon perukoille.

Toisella puoliajalla ottelussa vahvasti esiintynyt Hazard maalasi toistamiseen. Ross Barkley vapautti belgialaisen läpiajoon, ja Hazard ohitti Huddersfield-vahti Jonas Lösslin siirtäen pallon helpohkosti maaliin.

Vain paria minuuttia myöhemmin Juventuksesta Chelseaan lainapestillä siirtynyt Higuain osoitti jälleen laukaisuvoimaansa. 31-vuotias argentiinalainen tykitti Kanten pudotuksesta pallon vastustamattomasti Lösslin selän taakse noin 20 metristä.

Brassitoppari David Luiz kaunisteli vielä lukemia kovalla puskulla kulmasta muutamia minuutteja ennen loppuvihellystä.

Chelsea nousi voitollaan takaisin neljänneksi paikallisvastustajansa Arsenalin ohi kolmella pisteellä. Arsenal kohtaa huomenna tämän kierroksen ottelussa sarjassa kolmantena olevan Manchester Cityn.