Stamford Bridgellä nähtiin torstai-iltaan hengästyttävä maali-iloittelu. Chelsea marssi Eurooppa-liigassa välieriin lyötyään Slavia Prahan 4-3-lukemin seitsemän maalin kamppailussa.

Otteluparin yhteismaalit menivät sinipaitojen eduksi 5-3. Välierissä vastaan tulee bundesliigaseura Eintracht Frankfurt.

Chelsea iski avausmaalin jo kuudennella minuutilla. Olivier Giroud pelasi pystysyötöllä Pedron boksista vapaaksi ja maalivahti Ondrej Kolar tuli vastaan. Pedro nosti pallon komeasti Slavia-torjujan yli tyhjään maaliin.

Bluesin johto tuplaantui vain kolme minuuttia myöhemmin. Giroud tarjoili vasemmalta laidalta nousevalle Eden Hazardille, joka jatkoi pallon matalana oikealle tolpalle, jonne Pedro rynnisti. Espanjalaisella oli tyhjä maali edessään, mutta laukaus osui tolppaan.

Tolpasta pallo kimposi kuitenkin puolustaja Simon Delistä kimmoten omaan maaliin.

Sinipaitojen kolmannen maalin aika oli heti avausvartin jälkeen, kun N’Golo Kantén mainio läpisyöttö löysi Pedron selustasta. Laituri petasi lyhyellä syötöllä Giroud’lle tyhjän maalin ja pallo oli jälleen verkossa.

Maali-iloittelu jatkui avauspuoliskon edetessä. 26. minuutilla Slavia kavensi kulmapotkusta. Vartioimatta jätetty Tomas Soucek puski pallon vastustamattomasti verkkoon.

Heti seuraavassa tilanteessa kuitenkin Chelsea kuittasi. Giroud’n matala otti kimmokkeen Slavia-puolustuksesta ja tuli kuin tarjottimelle maalinedustalle Pedrolle. Espanjalainen viimeisteli helposti päivän toisensa alanurkkaan.

Tshekkiläisvieraat saivat toivoa toisen puoliskon alkuun nopeasta maalista. Petr Sevcikin laukaus yllätti Kepan etukulmasta.

Sevcik naulasi vain kolme minuuttia myöhemmin osumansa. Slavia-taituri ampui rangaistusalueen tuntumasta tarkan kierteisen kudin vasempaan nurkkaan.

Slavia sai vielä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla kavennustilaisuuden vapaapotkusta aivan rangaistusalueen tuntumasta. Slovakkipelaaja Miroslav Stoch tulitti päin muuria.

Näin Chelsea vei toisen osaottelun 4-3 ja eteni kahden maalin erolla välierävaiheeseen.