Chelsea selvitti tiensä Eurooppa-liigan välieriin, kun lontoolaiset kaatoivat tshekkiläisen Slavia Prahan yhteismaalein 5-3 torstai-iltana.

Chelsea johti ratkaisevaa osaottelua 4-1-lukemin ensimmäisen jakson jälkeen. Toisella puoliajalla kotijoukkueen ote alkoi kuitenkin lipsua, kun Slavia nousi 4-3-tilanteeseen heti toisen jakson alussa.

Chelsea on kärsinyt samaisesta ongelmasta koko kauden ajan, erityisesti tämän kalenterivuoden puolella. Maurizio Sarrin miehistö on päästänyt toistuvasti maaleja heti puoliaikatauon jälkeen.

bet365

@bet365
Chelsea conceding just after half-time in 2019:

⚽️ 54' v Slavia Prague
⚽️ 51' v Slavia Prague
⚽️ 53' v Liverpool
⚽️ 51' v Liverpool
⚽️ 46' v Cardiff
⚽️ 49' v Everton
⚽️ 56' v Wolves
⚽️ 49' v Everton
⚽️ 56' v Wolves
⚽️ 56' v Man City
⚽️ 47' v Bournemouth
⚽️ 50' v Tottenham

#CFC

Sarri tiedosti ongelman Slavia-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Hän kertoi jopa olevansa valmis jäämään puoliajaksi kentälle, kunhan ongelma saataisiin viimein ratkaistua.

– Puoliajalla sanoin että tavoitteemme toisella jaksolla on jatkaa samalla voimalla ja keskittymisellä kuin ottelun alussa, Sarri kertoi.

– Mutta me emme tehneet niin. En tiedä miksi. Sitä ei ole helppo ymmärtää. Me emme voi korjata tätä ongelmaa, ellemme tiedä mistä se johtuu.

– Ehkä minä en enää mene pukuhuoneeseen puoliajalla. Voin yrittää sitä. Jos pystyn korjaamaan ongelman tällä tavalla niin sitten aion yrittää sitä.