Maurizio Sarri: Liverpool-tappio johtui huonosta tuurista – ”Osuimme tolppaan jo 35. kerran”

© Kuva: Getty Images

Maurizio Sarrin mielestä Chelsean tappio Liverpoolia vastaan johtui hyvin paljolti huonosta tuurista. (Otteluraportti)

Chelsea oli vielä melko vahvasti mukana pelissä, kun sunnuntain huippukamppailun ensimmäinen jakso tuli päätökseen maalittomassa tilanteessa.

Sadio Mané kuitenkin jäi 51. minuutilla merkkaamattomaksi Chelsea-maalin takatolpalla, eikä senegalilaishyökkääjä epäonnistunut nikkaamaan palloa maaliin.

Mohamed Salah ampui hetkeä myöhemmin upean kaukolaukauksen Kepa Arrizabalagan ulottumattomiin, vieden Liverpoolin jo 2-0-johtoon.

Gonzalo Higuaínin saavuttua kentälle Chelsea loi muutaman hyvän kavennuspaikan, mutta Eden Hazardin laukaukset suuntautuivat tolppaan ja päin Alissonia.

Sarrin mukaan Chelsea onkin osunut nyt 35 kertaa tolppaan tällä kaudella, mikä kuvastaa joukkueen huonoa tuuria sekä tänään että koko kauden aikana.

– Liverpool on yksi Euroopan parhaista joukkueista tällä hetkellä, he pelasivat erittäin hyvin 90 minuuttia, mutta mielestäni olimme ottelussa hyvin mukana, Sarri kertoi lehdistölle tappion jälkeen.

– Olimme hieman epäonnekkaita toisen maalin kanssa. Salah on huipputalentti, mutta toinen maali oli epäonnekas sen ajoituksen takia. Sen jälkeen olimme epäonnekkaita koska meillä oli kolme maalipaikkaa kolmessa minuutissa, kaksi Hazardin ja yksi Higuaínin kautta.

– Osuimme tolppaan jo 35. kerran tällä kaudella, Sarri ärähti.

Sarri tietysti liioitteli lukeman kanssa, mutta hänen puolustukseen mikään muu joukkue ei ole osunut maalipuihin useammin kuin Chelsea tällä kaudella (21 kertaa).

Italialaismanagerin mielestä Chelsea on kehittynyt viimeisten kuukausien aikana merkittävästi.

– Olen tyytyväinen suoritukseemme, pysyimme hyvin ottelussa mukana. Kaksi tai kolme kuukautta sitten emme olisi pysyneet mukana tässä pelissä.

Sarri ei osannut vielä sanoa, kuinka vakava Antonio Rüdigerin loukkaantuminen oli. Saksalaistoppari jätti kentän hieman ennen puoliaikaa pahannäköisen polvivamman takia.

– Toivon ettei se ollut mitään vakavaa, mutta tällä hetkellä en osaa sanoa mitään varmaa. Hänen on käytävä vielä lääkärin luona tietääksemme ettei se ole vakavaa. En ole varma.