Chelsea-manageri Frank Lampardin mukaan lontoolaisjoukkueen asema TOP6:n joukossa on uhattuna.

Leicester, West Ham, Wolverhampton ja Everton ovat kaikki seuroja, joilla on Lampardin mielestä mahdollisuus syrjäyttää Chelsea europelisijoilta.

– [Muiden seurojen] tulisi ajatella, että heillä on tilaisuus [syrjäyttää Chelsea]. Olemme käsitelleet asiaa tällä tavalla aina alusta saakka, Lampard kertoi lehdistölle The Mirrorin mukaan.

– Haluamme aina olla kilpailullisia, mutta me olemme kaikki hyvin rehellisiä tilanteestamme täällä. Eden [Hazard] siirtyi eteenpäin, ja kaksi viime kauden numero ysiä (Gonzalo Higuaín ja Álvaro Morata) siirtyivät myös eteenpäin.

– Nuoret pelaajat astuvat kehiin. Mutta se ei ole kaikki kaikessa, sillä joukkueet kuten Everton, West Ham ja Leicester ovat kaikki panostaneet vahvasti joukkueisiinsa.

Chelsea matkustaa lauantaina Wolverhamptonin vieraaksi Molineux Stadiumille. Wolverhampton on avannut kautensa voitoitta, mutta kolmea pistettä Chelsea ei tule helpolla saamaan.

– Wolverhampton kilpailevat myös paikasta TOP6:n joukossa, joten se on haastavaa meille kaikille. Olemme nähneet kaikki tämän muutoksen silmiemme edessä. Meidän on arvostettava näitä seuroja.