Chelsea kohtaa tänään Liigacup-ottelussa Manchester Unitedin, jolle hävisi valioliigakautensa avauspelissä rumasti 4-0. Sen jälkeen joukkueitten kurssit ovat muuttuneet melkoisesti.

Avausottelunsa pääsarjassa Chelsean käskijänä elokuussa kokenut Frank Lampard palaa Old Traffordin tunnelmiin seuran sivustolla.

– Se oli meille kaikille oppimiskaaren alku tähän liigakauteen. Meidän olisi pitänyt olla paikoissamme kliinisempiä, mihin sittemmin olemmekin pystyneet. Emme voi nukahdella missään vaiheessa, kuten silloin kävi.

Kurt Zouma sai paljon lokaa niskaansa kyseisestä ottelusta. Toppari pelasi ensimmäisen ottelunsa Chelsea-paidassa sitten vuoden 2017.

– Se oli kova paikka myös hänelle, mutta jatkossa otteet ovat koko ajan parantuneet. Hän on ihanteellinen työkaveri ja valmennettava; tekee työnsä, hymyilee paljon, ja antaa kaikkensa joukkueelle.

Chelsean keskuspuoluksen vakionimet ovat varmasti yllättäneet monet.

– Uskoin Kurtiin, joka kiinnosti kesällä muitakin seuroja. Hänen lainansa Evertonissa onnistui hyvin. Uskoin häneen ja (Fikayo) Tomoriin, ja tein sen pohjalta päätöksiä puolutuksestamme pre-seasonilla. Heidän yhteispelinsä on tuonut meille vakautta. Heidän välilleen kehittynyt yhteys, niin kentällä kuin sen ulkopuolella, on kiva pikku tarina.

Lähde: Chelsea