Yhdysvaltalaismiljardööri Todd Boehly on yhä kiinnostunut ostamaan Chelsean, vaikka Telegraphille on kerrottu, että seura ei ole myynnissä.

Boehly on osaomistaja baseballjoukkue Los Angeles Dodgersissa ja haluaisi ostaa Valioliiga-seuran. Telegraphin mukaan Chelsea on Boehlyn ykkösvaihtoehto, mutta lontoolaisseuran nykyinen omistaja Roman Abramovitš ei ole kiinnostunut edes aloittamaan neuvotteluja.

Jenkkimiljardööri on kuitenkin valmis tekemään uuden korotetun tarjouksen, kun uskoo olevan sen aika. Hän oli jo viisi vuotta sitten osana ryhmää, joka yritti ostaa Tottenhamin.

Boehlyn edellinen yritys oli yksi neljästä tarjouksesta, jotka Abramovitš on hylännyt viimeisen 18 kuukauden aikana. Venäläispohatta ei halua luopua Chelsesta, vaikka hän ei pysty tällä hetkellä työskentelemään Iso-Britanniassa viisumiongelmien takia.

Lehtitietojen mukaan Abramovitš näkee Chelsean tällä hetkellä yli kolmen miljardin punnan arvoisena. Venäläiseen arvioon vaikuttaa tiettävästi yhdysvaltalaisen pääomasijoitusyhtiö Silver Laken 389 miljoonan punnan sijoitus Manchester Cityyn, joka on nykyään noin 3,74 miljardin punnan arvoinen. Silver Lake osti Citystä kymmenen prosentin osuuden.