Chelsea yrittää napata Miralem Pjanicin itselleen Barcelonan nenän edestä. Asiasta kertoo barcelonalaislehti Mundo Deportivo.

Barcelona on hieronut Juventuksen kanssa jo viikkojen ajan vaihtokauppaa, jossa 30-vuotias Pjanic siirtyisi Kataloniaan. Keskikenttämies on tiettävästi jo hyväksynyt Barcelonan tarjoaman sopimuksen, mutta seurat eivät ole päässeet sopuun vaihtokaupan muista osista.

Nyt näyttäisi siltä, että Chelsea – ja PSG – yrittävät napata Pjanicin välistä. Kaikissa tapauksissa kyse olisi vaihtokaupasta.

Barcelona on lehtitietojen mukaan yrittänyt tarjota Juventukselle laitapakki Nélson Semedoa, keskikenttäpelaaja Ivan Rakiticia ja toppari Jean-Clair Todiboa. Juventus tiettävästi haluaisi keskikenttäpelaaja Arthurin, mutta hänestä Barcelona ei ole ollut valmis luopumaan.

PSG ja Chelsea sen sijaan olisivat MD:n mukaan valmiita tarjoamaan Juventukselle enemmän sitä, mitä torinolaisseura vaikuttaisi haluavan. PSG antaisi Pjanic-kaupassa vastineeksi keskikentän pohjalla operoivan Leandro Paredesin. Chelsea taas olisi valmis luopumaan Jorginhosta.

28-vuotias Jorginho on pelaaja, josta Juventuksen päävalmentaja Maurizio Sarri pitää erityisen paljon. Napolista Chelseaan kesällä 2018 siirtynyt Sarri halusi tuoda Jorginhon mukanaan. Chelsea hankki keskikenttämiehen 57 miljoonalla eurolla.

Saapumisestaan lähtien Jorginho on ollut Chelsean ehdottomia avainpelaajia. Vajaan kahden kauden aikana pelejä on kertynyt jo 91, joista 37 tällä kaudella. Vaikka manageri Sarrista Frank Lampardiin, Jorginho on pitänyt paikkansa avauksessa.