Crystal Palacen ja Chelsean välinen ottelu tiistaina oli erikoinen näytelmä. Vieraat näyttivät karanneen jo avauspuolikkalla, kun tauolle mentiin Olivier Giroud’n ja Christian Pulisicin maalien turvin tilanteessa 0-2. 71. minuutilla vaihtopelaaja Tammy Abraham teki jo vieraiden kolmannen osuman.

Eagles kuitenkin nousi Wilfried Zahan ja Christian Benteken onnistuessa maalin päähän. Se oli myös erittäin lähellä tasoitusosumaa aivan ottelun lopussa.

Toppari Scott Dann nousi korkeuksiin ajassa 90+5, ja näytti puskevan pallon ohi Kepa Arrizabalagan. 33-vuotias ei itsekään ymmärtänyt, miksi pallo ei mennyt sisään.

– Luulin tehneeni kaiken oikein. Puskin alaspäin, puskin sivusuuntaan, ja jotenkin hän vain kai sai hipaistua palloa. En ymmärrä, miten hän sen teki.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
"I thought I’d done everything right. Head it down, head it across and he has just got the slightest of touches on it I think. I don’t know how he’s saved it, it was a great save."

#CPFC | #CRYCHE

Pallo osui vasempaan tolppaan, ja minuuttia myöhemmin ottelu puhallettiin päättyneeksi. Chelsea otti voittonsa turvin Valioliigan kolmostilan, jonka sai pitää myös lukemiin 1-1 -päättyneen, dramaattisen myöhäisottelun jälkeen. Frank Lampardin suojatit ovat pinnan edellä Leicesteriä, ja viiden pisteen etumatkalla ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Unitediin nähden. Tolppa saattoi siis olla joukkueelle Mestarien liiga -paikan arvoinen.