Chelsea pelaa parhaillaan valioliigakauden päätöskamppailussa Aston Villan vieraana. Tilanne on kotijoukkueen hyväksi 2-0, kun ottelua on pelattu 55 minuuttia.

Lontoolaiset joutuivat vaihtamaan toiselle jaksolle tolppien väliin Kepa Arrizabalagan. Ykkösvahti Edouard Mendy yritti torjua Bertrand Traoren puskua etukulmasta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Samalla senegalilaisvahti syöksyi suoraan päin tolppaa ja ilmeisesti loukkaantui siinä tilanteessa.

Anwar El Ghazi vei kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle toisen jakson alussa rangaistuspotkusta.

Kun otteluita on pelattu 50 minuuttia, niin Chelsea on jäämässä viidennelle sijalle kauden päätteeksi. Liverpool ja Leicester johtavat omia otteluitaan. Neljä parasta lunastaa paikan ensi kauden Mestarien liigassa.

Chelsealla on vielä pahimmassa tapauksessa mahdollisuus kuitenkin napata paikka Mestarien liigaan vielä ensi lauantaina, kun se kohtaa Mestarien liigan finaalissa Manchester Cityn.

HUOMIO: Artikkelin sisältö on vanhentunutta – lue tuoreimmat tiedot dramaattisesta TOP4-taistelusta täältä.