West Bromwich Albionia vuodesta 2007 edustanut, 35-vuotias Chris Brunt ei jatka Baggiesissa tämän kauden jälkeen. Keskikenttäpelaaja kertoi asiasta torstai-iltana. West Brom taistelee tiukasti paluusta Valioliigaan, ja Brunt sanookin tiedotteen ajankohdan olevan harkittu.

– Vaikka tämä ei varmasti tule monelle minään yllätyksenä, katsoin että tilanne on selvitettävä nyt, ennen viimeistä yhdeksää otteluamme. Emme voi antaa minkään häiritä keskittymistä tavoitteen saavuttamiseksi.

Pohjois-irlantilaisen jalka painaa jo siinä määrin, että tämän kauden esiintymiset West Bromin paidassa ovat jääneet yhdeksään otteluun. Seura on ollut melkoisessa hissiliikkeessä, ja Bruntilla olisikin nyt mahdollisuus olla sen mukana jo kolmannessa sarjanousussa. Albion on 37 pelatun ottelun jälkeen Mestaruussarjan kakkospaikalla, kuusi pistettä edellä kolmossijan Fulhamia, ja vain pisteen verran kärkiryhmä Leedsiä perässä. Nousu ei siis todellakaan ole kaukana.

– Haluan tehdä selväksi, että seuraavien viikkojen ajan keskittymiseni on vain ja ainoastaan kaikkeni antamisessa seuralle, joka kannattajineen kuuluu Valioliigaan.

Lähde: Sky Sports