Manchester Unitedin toppari Chris Smalling osoitti jälleen kerran arvonsa, kun hän viimeisteli vierasjoukkueen voittomaalin lauantai-illan 2–1-voittopelissä Watfordia vastaan.

Smalling viimeisteli osumansa kuin keskushyökkääjä. Hän otti kulmapotkun jälkitilanteessa pallon rinnallaan haltuun ja tykitti sen vasemmalla jalallaan sisään.

– Hän oli hyvä. Ainoa asia, josta en tällä hetkellä pidä Chrisissä, on hänen hiustyylinsä, mutta mikä minä olen kertomaan sitä hänelle, manageri José Mourinho naureskeli ottelun jälkeen.

– Mutta hän pelaa todella hyvin, samoin Victor (Lindelöf). Ja toistan, Marouane (Fellaini) oli heille erittäin tärkeä kahdessa vaikeassa ottelussa kaksi vastaan kaksi -tilanteessa, koska Burnley ja Watford pelaavat kahdella kärkipelaajalla, kahdella vahvalla kärkipelaajalla.

– He pystyvät pitämään palloa, he pystyvät tekemään juoksuja, he ovat hyviä ilmassa, he ovat fyysisiä ja fiksuja, joten mielestäni nämä kolme kaveria (Smalling, Lindelöf ja Fellaini) olivat taas tänään erittäin tärkeitä joukkueemme kannalta, ja kun keskuspuolustaja pystyy tekemään maalin, tilanne on vieläkin parempi.

Rob Dawson

@RobDawsonESPN
Jose Mourinho happy with the points and Lukaku’s sliding tackle but not Chris Smalling’s hair @ESPNFC es.pn/2MziqUD

Lähde: Goal