AS Roma on tiettävästi valmis luopumaan Manchester Unitedin Chris Smallingista kuluvan kauden jälkeen, italialaislehti Tuttosport uutisoi.

Smalling pelaa tällä hetkellä Romassa lainalla. Seura haluaisi tehdä hänen sopimuksestaan pysyvän, mutta Manchester United vaatii hänestä vähintään 20 miljoonan euron siirtokorvausta.

Romalla ei ole varaa vastata manchesterilaisten hintapyyntöön, minkä takia seura on kääntänyt katseensa toisiin siirtokohteisiin.

Tuttosportin mukaan kohdelistan kärjestä löytyy Tottenhamin keskuspuolustaja Jan Vertonghen. Belgian maajoukkuemies on tänä kesänä vapaa agentti, sillä hänen sopimuksensa Pohjois-Lontoossa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Serie A kutsuu Jan Vertonghenia. Kuva: Getty Images

Vertonghen on kuitenkin herättänyt kiinnostusta myös muissa Serie A -seuroissa. Napoli ja Internazionale ovat kumpikin halukkaita tuomaan 33-vuotiaan puolustajan Italiaan ensi kaudeksi.

Internazionalen keskushyökkääjä Romelu Lukaku on tiettävästi ottanut jo yhteyttä maajoukkuetoveriinsa houkutellakseen hänet San Sirolle (lue lisää).