Real Madrid on kääntänyt katseet kohti Valioliigaa.

Seuran kohteena on joko Eden Hazard tai Christian Eriksen. Real Madrid uskoo, että Eriksen irtoaa helpommin, kertoo The Independent.

Sanomalehti jatkaa, että Tottenham haluaa saada pelaajasta kesällä 2019 vähintään 100 miljoonaa puntaa. Tämä on kova tavoite, sillä tanskalaisen sopimus päättyy keväällä 2020.

FC Barcelona on osoittanut aiemmin kiinnostusta Erikseniin, mutta tämä tilanne on rauhoittunut sen jälkeen kun Philippe Coutinho saapui vuosi sitten Camp Noulle.

The Independent tietää, että Real Madrid on ollut asian suhteen jo yhteydessä Tottenhamiin. Tottenham on tarjonnut hänelle jopa noin 250 000 punnan viikkopalkkaa. Eriksen, 26, on onnellinen Pohjois-Lontoossa, mutta haluaa kokea vielä uuden jalkapallokulttuurin. Jos Madrid ei onnistu, jäänee hän Tottenhamiin, jatkaa The Independent.

Real Madrid tietää, että liljanvalkoisten pomo Daniel Levy on kova luu neuvottelupöydässä. Espanjalaisjätti toivoo, että siirtosummaa saadaan kutistettua hieman. Real Madrid suunnittelee suursiivousta, sillä seuran edustusjoukkueen alkukausi on mennyt penkin alle.