Christian Pulisic pelasi viikonloppuna viimeisen kotiottelunsa Dortmundin paidassa ja onnistui samalla myös maalinteossa.

20-vuotias pohjoisamerikkalainen siirtyy kesällä Chelsean riveihin. Chelsea hankki Pulisicin jo tammikuussa omakseen noin 50 miljoonalla eurolla ja lainasi hänet kevätkaudeksi takaisin saksalaisseuraan.

Pulisic kertoi mietteitään siirrostaan Chelsean verkkosivujen haastattelussa.

– Luonnollisesti minun on lopetettava vielä tämä kausi Dortmundissa, mutta odotan tietenkin innolla uraani Chelseassa. En voi odottaa sitä, kun pääsen pelaamaan siellä. Siitä tulee unohtumaton kokemus.

– Kyseessä on minulle suuri muutos, mutta Englannissa asuminen ja englannin puhuminen on äärimmäisen hienoa. Olen odottanut tätä pitkään. Valioliigassa pelaaminen on yksi minun suurimmista unelmista. Chelseaan siirtyminen on minulle suuri kunnia ja olen luonnollisesti hyvin jännittynyt, Pulisic totesi.

Pulisicin mielestä kannattajat voivat odottaa hänestä etenkin joukkuepelaajaa.

– Kannattajat voivat odottaa minusta todella hyvää joukkuepelaajaa, joka antaa kaikkensa kentällä. Tuon joukkueeseen enemmän hyökkäysvoimaa ja teen mitä tahansa, jotta joukkue voi voittaa.