Chelsean tuore hankinta pyysi Arsenal-hyökkääjän neuvoa ennen jättisiirtoa Lontooseen: ”Hän opetti minulle paljon”

© Kuva: Getty Images

Christian Pulisic on avannut Chelsea-siirtonsa taustoja Evening Standardille.

Borussia Dortmundista 58 miljoonalla punnalla hankittu Pulisic paljasti kääntyneensä entisen joukkuetoverinsa Pierre-Emerick Aubameyangin puoleen ennen jättisiirtoaan Stamford Bridgelle.

Aubameyang teki nimittäin saman ratkaisun, kun hän siirtyi Dortmundista Arsenalin riveihin viime vuonna. Toisin kuin Pulisic, gabonilaiskärki siirtyi Arsenaliin suoraan.

– Kun minulle aukesi tilaisuus siirtyä Chelseaan, otin häneen (Aubameyangiin) yhteyttä, Pulisic kertoi lontoolaislehdelle. Vaikka Pierre-Emerick lähtikin Dortmundista Arsenaliin, me pysyimme yhteyksissä. Olen puhunut hänen kanssaan kentällä ja sen ulkopuolella sen jälkeen kun saavuin tänne.

– Kysin häneltä Lontoossa asumisesta sun muusta. Hän rakastaa täällä olemista. Hän on ison kaupungin tyyppinen kaveri, sen voi nähdä hänestä ja hän on jo suositellut minulle joitain nähtävyyksiä.

– Meillä oli erinomainen ystävyyssuhde kun pelasimme yhdessä Dortmundissa muutaman vuoden ajan. Hän oli siellä kun murtauduin ensimmäistä kertaa ykkösjoukkueeseen ja meillä oli hyvä yhteispeli kentällä. Hän opetti minulle paljon, Pulisic muisteli.

Pulisicin mukaan kaverukset ovat jo keskustelleetkin ensi viikon Eurooppa-liigan finaalista, missä amerikkalaislaituri ei itse pysty vielä pelaamaan.

– Olemme vitsailleet siitä jo, Pulisic naurahti.

– Olen sanonut hänelle; voit tehdä yhden maalin finaalissa, mutta ette saa voittaa. Se siitä!

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!