Claudio Ranierin Watford lähtee vaikeista asetelmista Liverpoolia vastaan – manageri ei ole tavannut kaikkia pelaajiaan

© Kuva: Getty Images

Watfordilla on lauantaina vuorossa ensimmäinen ottelu uuden managerinsa Claudio Ranierin komennossa, kun se isännöi Liverpoolia Valioliigassa.

Ranierin valmistautuminen ensimmäiseen peliinsä on sujunut haastavissa merkeissä, sillä hänet nimitettiin Watfordin manageriksi juuri maajoukkuetauon alkaessa. Näin ollen italialaisluotsi ei ole vielä tavannut niitä pelaajiaan, jotka ovat edustamassa maitaan maailmalla.

– On muutamia pelaajia, joita en tunne, sanoi Ranieri Watford Observerin mukaan.

– Huomenna (torstaina) minulla on kaikki pelaajani käytettävänä ja lauantaina me kohtaamme yhden maailman parhaista joukkueista, mutta se on OK. Me olemme valmiita. Minä olen aina valmis ja joukkueenikin on valmis. Siitä tulee taistelu ja me tulemme taistelemaan.

– Minun on valmisteltava kaikki hyvin. En ole tavannut kaikkia pelaajiani vielä. Huomenna osa pelaajista saapuu tänne matkustamisen jälkeen ja ensimmäiseksi kysyn heiltä, mitä heille kuuluu ja ovatko he väsyneitä. Onko heillä kolhuja tai loukkaantumisia? Ja sen jälkeen mietin joukkuettani.

Ranierilta kysyttiin, tarjoaako hän Watfordin pelaajille pizzat, jos joukkue pitää Liverpoolia vastaan kauden ensimmäisen nollapelinsä. Italialaisluotsi teki saman lupauksen Leicesterin pelaajille vuonna 2015 ja piti siitä kuuluisasti myös kiinni.

– Pizza on liian pieni [palkinto], sanoi Ranieri naureskellen.

– Jos pidämme nollapelin, ostan heille illallisen.