Chelsea kutsui huippulupauksensa takaisin – lainaseuran manageri pettyi pahasti: ”En osannut odottaa tätä”

© Kuva: Getty Images

Chelsea on kutsunut keskikenttäpelaaja Conor Callagherin takaisin lainapestiltä Mestaruussarjan Charltonista.

Callagherin, 19, siirtyi Charltoniin viime kesänä ja hänen oli tarkoitus pelata seurassa kauden loppuun saakka, mutta Chelsea päätti toisin. Hän ehti pelata Mestaruussarjassa 26 ottelua ja esiintyi niissä edukseen tehden yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kolme.

Charltonin manageri Lee Bowyer kertoo seuran tiedotteessa olevansa pettynyt, kun hän ei saanut pitää Callagheria joukkueessaan kauden loppuun asti.

– Jos totta puhutaan, niin en osannut odottaa tätä, mikä tekee tästä vielä vaikeampaa. Meidän on kuitenkin jatkettava eteenpäin.

– Hänen kanssaan on ollut kunnia ja nautinto työskennellä. Hän tuli tänne ja laittoi kroppansa likoon jokaikinen päivä. Hän on tehnyt meille maaleja ja auttanut meitä voittamaan pelejä. Hän on niin nuoreksi todella lahjakas, ja toivon hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Hän tuli tänne, otti oppia ja hän menee takaisin parempana pelaajana, ja sitä meidän työmme on – pelaajien kehittämistä.

Charlton on 27 kierroksen jälkeen Mestaruussarjassa sijalla 19.

Callagher sai Charlton-pestinsä aikana ensimmäisen kutsunsa Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen, jossa hän on tähän päivään mennessä esiintynyt neljä kertaa. Hän liittyi Chelsean organisaatioon kahdeksanvuotiaana ja teki toissa vuonna lontoolaisseuran kanssa jatkosopimuksen, joka päättyy ensi kauden jälkeen.

Sky Sportsin mukaan Callagher harjoitteli tänään, tiistaina, Chelsean kanssa, mutta hänet on yhdistetty huhuissa Burnleyyn ja Norwichiin, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan hänet lainalle.