Cristiano Ronaldo saattaa tehdä toisen Man United -pätkänsä debyytin lauantaina valioliigaottelussa Newcastlea vastaan.

Ronaldo oli 18-vuotias, kun hän ensimmäisen kerran tuli Unitediin. Nyt ikää on tuplasti enemmän, 36 vuotta. Ronaldo täyttää helmikuussa 37 ja hänen sopimuksensa Unitedin kanssa ulottuu kesään 2024, jos optiovuosi lasketaan mukaan. Siispä Ronaldo olisi sopimuksen päättyessä 39-vuotias.

Huippupelaajaksi korkea ikä on herättänyt epäilyksiä myös Ronaldon suhteen. Mies itse vakuutti, että häntä ikä ei ole kohdellut ihan samalla tavalla kuin monia muita pelaajia.

– Ihmiset puhuvat iästäni, mutta heidän tulee ymmärtää, etten ole niin kuin muut. Olen osoittanut sen vuosi toisensa jälkeen eikä tämä kausi tee poikkeusta. Tiedän 100-prosenttisesti, että pelaan hyvän kauden, Ronaldo sanoi MUTV:n haastattelussa.

Ronaldon entinen joukkuekaveri ja United-legenda Wayne Rooney oli Ronaldon tavoin sitä mieltä, ettei ikä ole mikään este. Rooneykin näkee, että Ronaldolla on vielä hyviä pelivuosia edessään.

[readmore from=Manchester-United]

– Hän on pitänyt itsestään todella hyvää huolta, hän on loistavassa tikissä. En yllättyisi, jos hän pelaisi 40-vuotiaaksi, kuten Ryan Giggs, ja tekisi edelleen maaleja, Rooney sanoi lehdistölle.

Ronaldon pelihalut taitavat olla aikamoiset, sillä mies teki haastattelussa selväksi, että hän haluaa päästä irti jo tänä viikonloppuna.

– Aion painostaa Olea [manageri Ole Gunnar Solskjær], että hän laittaisi minut avaukseen. Olen valmis. Tietysti vähän jännittää, mutta olen valmis, Ronaldo sanoi.

Manchester Unitedin ja Newcastlen välinen ottelu pelataan lauantaina kello 17 Suomen aikaa.