Sky Sportsin asiantuntijoina työskentelevät Gary Neville ja Jamie Carragher olivat jälleen maanantai-iltana napit vastakkain.

Tällä kertaa kaksikko kiisteli ikuisuuskysymyksestä, eli siitä, kumpi on parempi pelaaja, Cristiano Ronaldo vai Lionel Messi.

Man Unitedin puolustajalegenda, joka pelasi yhdessä portugalilaistähden kanssa vuosina 2003-09, pitää Ronaldoa kaikkien aikojen parhaana pelaajana. Hän perusteli valintaansa muun muassa viidellä Mestarien liigan voitolla sekä maajoukkuemaalien määrällä.

Carragher oli asiasta täysin eri mieltä Nevillen kanssa ja nosti esille asioita, jonka vuoksi hän pitää Messiä selvästi parempana.

– Ronaldo ei ole kaikkien aikojen paras pelaaja, Liverpool-legenda aloitti.

[readmore from=Cristiano-Ronaldo]

– Messi on parempi maalintekijä kuin Ronaldo. Hän pystyy myös rakentamaan peliä; Ronaldo ei pysty siihen.

– Messi on pelaaja, joka voi viedä sinut paikkaan, jossa et voi uskoa näkemääsi. Ronaldo tekee asioita, joita myös muut pelaajat voivat tehdä. Messi voi tehdä asioita, joita et ole koskaan ennen nähnyt.

PSG:hen kesällä siirtynyt Messi on voittanut urallaan kuusi Kultaista palloa, Manchester Unitediin palannut Ronaldo viisi. Maajoukkuemaaleissa Ronaldo johtaa Messiä lukemin 111-79, seurajoukkuemaaleissa 676-672.