Manchester United joutui lauantaina pettymään kotinurmellaan Old Traffordilla. Anthony Martial oli viimeistellyt Unitedille johtomaalin, mutta Evertonin Andros Townsend tasoitti pelin ja pisteet jaettiin.

Supertähti Cristiano Ronaldo aloitti Everton-pelin penkillä. Hän tuli kentälle ajassa 57 minuuttia eli hetki ennen Townsendin osumaa.

Michael Oliverin puhallettua pelin päättyneeksi, ampaisi portugalilaistähti kohden pukukoppikäytävää silmin nähden raivoissaan. Ronaldo mutisi vihaisesti itsekseen poistuessaan Old Traffordin nurmelta.

Unitedin pelaajalegenda Gary Neville kommentoi tilannetta Skyn lähetyksessä pelin jälkeen.

– Katselin hänen poistumista kentältä ja en pitänyt näkemästäni. Harmittaako Ronaldoa, kun hän ei aloita? Kyllä. Onko hän vihainen, jos ei tee maalia? Ehdottomasti. Onko Ronaldo erittäin ärsyyntynyt, jos hänen joukkueensa ei voita? Tietenkin. Tuo kaikki tiedetään jo ennestään, joten ei hänen tarvitse sitä korostaa, Neville sanoi.

Hänen mielestään on epäselvää, että mitä Ronaldo raivollaan pyrkii osoittamaan.

– Mitä hän koittaa sanoa tai oikeammin kenelle tuo on kohdistettu?

Nevillen mielestä tällaiset kääntyvät lopulta aina valmentajaa kohtaan. Entinen puolustaja myös toteaa Ronaldon fiksuna ihmisenä tietävän tämän.

– Ronaldon eleet vain lisäävät paineita Ole Gunnar Solskjærin hartioilla ja tällaisen on loputtava seuraavien kuukausien aikana. Kenties sitten keskustelemalla asiasta, kertoi Neville.

Hänen mukaansa Ronaldon pitää hyväksyä se, että hän ei pelaa joka peliä tai varsinkaa tee maalia kaikissa kamppailuissa. Ei ole epäilystäkään, etteikö pääasiallinen huomio tuon jälkeen kohdistuisi nimenomaan valmennuksen suuntaan.

– Uskon, että Ole vaihtaa muutaman sanan Ronaldon kanssa ja kehoittaa jatkossa tekemään vastaavat purkaukset vasta pukukopin puolella, uumoili Neville.

Unitedin entisen pakin mielestä Ronaldoa on silti turha yrittää liiaksi muuttaa, koska tämä haluaa voittaa ja tehdä maaleja. Ronaldo tulee aina tuomaan pettymyksensä jollain tapaa esille jatkossakin, jos pelit eivät kulje.