Cristiano Ronaldon mitta alkaa täyttyä! – Ole Gunnar Solskjær pakotti supertähden takaisin kentälle

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin surkea vire sai jatkoa lauantaina, kun Leicester nöyryytti kotikentällään Ole Gunnar Solskjærin luotsaamaa joukkuetta 4-2-lukemin.

Kesällä lukuisia nimekkäitä pelaajahankintoja tehnyt manchesterilaisseura on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Valioliigassa se on pelannut jo kolme peliä peräkkäin ilman voittoa.

United vaikuttaa tällä hetkellä todella sekasortoiselta joukkueelta. Peliesitykset ovat vain heikentyneet kauden mittaan, ja se näkyy jo turhautumisena joukkueen pelaajistossa.

Seuraan kesällä palannut Cristiano Ronaldo on ollut viimeisimpien otteluiden jälkeen kaikkea muuta kuin tyytyväinen. Ennen maaottelutaukoa pelatun Everton-ottelun jälkeen Ronaldo ampaisi suoraan kohti pukukoppikäytävää silmin nähden raivoissaan.

Valioliigan syyskuun pelaajaksi valitun Ronaldon mitta alkaa selvästi täyttyä, sillä hän toisti temppunsa King Power Stadiumilla.

Joukkueen supertähti oli välittömästi päätösvihellyksen jälkeen marssimassa jälleen kohti pukusuojia, mutta Solskjær esti nämä aikeet. Norjalaisluotsi pakotti Ronaldon takaisin kentälle kiittämään paikalle saapuneita vieraskannattajia, johon portugalilainen väkipakolla suostui.

Asiat Manchesterin punaisella puolella eivät näytä tällä hetkellä kovin hyvältä…


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!