Norwichin manageri Daniel Farke ei vaikuttanut olevan tyytyväinen tuomaritoimintaan Mestaruussarjan tiistain Brentford-kamppailussa, joka päättyi 1–1-tasatulokseen.

Ottelun alussa Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki kaadettiin, mutta palloa ei viety pilkulle. Televisiohidastusten perusteella erotuomari ei nähnyt tilannetta kunnolla oltuaan Mario Vrančićin takana.

– Tällä tasolla on vaikea voittaa peliä, jos ratkaisut menevät tällä tavalla meitä vastaan. Mistä aloittaisin? Minua ärsytti eniten Teemun tilanne – se oli 100-prosenttinen rangaistuspotku, Farke manasi.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Jordan Rhodes oli mukana kolmessa tilanteessa, ja kaikki tietävät, että hän on maailman rehellisin ihminen. Hän oli 100-prosenttisen varma siitä, että hänen olisi pitänyt saada rangaistuspotku.

– Kun on kolme sellaista tilannetta, niin varmasti pitäisi tulla yksi rangaistuspotku, mutta niiden kanssa voin elää. En voi elää Teemun tilanteen kanssa.

Mikäli Norwich olisi saanut rangaistuspotkun, joukkueelle olisi avautunut mainio tilaisuus johtomaaliin. Farken mielestä jopa ulosajo olisi voinut olla paikallaan.

– En ole täällä vaatimassa kortteja, mutta on oltava rehellinen.

Norwich on sarjataulukossa toisena, kaksi pistettä kärkiryhmä Leedsiä perässä.

Lähde: Eastern Daily Press