Daniel Sturridgen 77 minuutin pelaaminen on maksanut West Bromwichille merkittävän rahasumman, kertoo brittilehti Daily Star.

WBA hankki Liverpoolin kärkipelaajan tammikuun siirtoikkunan aikana lainasopimuksella. 120 000 punnan viikkopalkkaa nostavan Sturridgen piti tehdä maalit, jotka takaavat sarjapaikan säilymisen.

Sopimuksen mukaan West Bromwich maksaa 28-vuotiaan Sturridgen koko palkan ja sen lisäksi kahden miljoonan punnan lainakorvauksen Liverpoolille.

[readmore from=Daniel-Sturridge]

Sturridge on saanut The Hawthornsilla tililleen kolme ottelua. Hän ei ole kuitenkaan pelannut vielä yhtään täyttä peliä – eikä verkko ole heilunut 77 peliminuutin aikana.

Joukkue on hävinnyt kaikki kuusi peliään Sturridgen saapumisen jälkeen, ja putoaminen sarjaporrasta alemmas näyttää yhä todennäköisemmältä.

Loukkaantumisalttiina pelaajana tunnettu Sturridge toipuu parhaillaan takareisivammasta, joten häntä ei nähdä tämän viikonlopun Leicester-pelissä. Valmennusjohto toivoo miehen olevan valmis tositoimiin ensi viikon kamppailussa Bournemouthia vastaan.

Siihen mennessä Sturridge on tienannut palkkarahaa lähes 800 000 puntaa. Kun mukaan lasketaan puolet WBA:n maksamasta lainakorvauksesta, kärkipelaaja on tullut maksamaan seuralle lähes kaksi miljoonaa puntaa.