Chelsean Danny Drinkwater on kokenut kovia kuluneen viikon aikana. Maanantaina hän sai syytteen rattijuoupumuksesta ja keskiviikkona Maurizio Sarri paljasti, ettei keskikenttäpelaajalla ole minkäänlaista tulevaisuutta lontoolaisseuran riveissä.

Drinkwater ei ole pelannut vielä yhtäkään kilpailullista ottelua tällä kaudella, eikä häntä valittu kokoonpanoon torstain Slavia Praha -otteluun.

Sarrin mukaan englantilaispelaaja on ollut tietoinen roolistaan koko kauden ajan, eikä hän ole pyytänyt entistä valioliigamestaria jäämään Stamford Bridgelle.

– Kuten hän [Drinkwater] tietää jo erittäin hyvin, hän ei ole pelannut koskaan koska, minun mielestäni, hän ei sovi minun systeemiin, minun pelitapaani. Kerroin hänelle kaiken jo elokuussa, Sarri kertoi The Telegraphin mukaan keskiviikkona lehdistölle.

– Minulla on erittäin hyvä suhde hänen kanssaan, mutta tällä hetkellä, en pysty tyydyttämään häntä pelaajana. Se on hyvin hankalaa mutta hän on tietoinen [tilanteesta].

– Hän arvosti mielipidettäni, mutta hän päätti jäädä Chelseaan. En ole varma miksi hän jäi. Ehkä siksi, koska hän toivoi että muuttaisin pelitapaani, minä luulen.

Maurizio Sarrin tulevaisuus Chelseassa näyttää puolestaan taas valoisemmalta. Drinkwaterin, 29, on lähdettävä viimeistään ensi kesänä muualle jos hän haluaa saada pelaajauransa vielä uuteen nousuun.