Danny Drinkwater haluaa vielä jatkaa uraansa Chelseassa, vaikka hän on viimeksi pelannut lontoolaisseurassa vuonna 2018.

Chelsea hankki Drinkwaterin, 31, kesällä 2017 Leicesteristä lähes 40 miljoonalla eurolla. Tähän mennessä hän on pelannut Chelsean keskikentällä vain 23 ottelua, joista 22 oli hänen debyyttikaudellaan.

Sittemmin Drinkwater on käynyt lainalla Burnleyssä, Aston Villassa, ja viime tammikuusta lähtien hän on pelannut vuokralla turkkilaisessa Kasımpaşassa.

Drinkwater pelasi viimeksi Chelsean ykkösmiehistön kanssa lähes kolme vuotta sitten, mutta hän ei ole vielä luovuttanut.

– Haluan jatkaa Chelseassa. Minusta tuntuu, että minulla yhä keskeneräisiä asioita siellä, kommentoi Drinkwater Elmatch Programin haastattelussa.

Häneltä kysyttiin, uskooko hän, että voisi nousta vielä Chelsean pelaavaan kokooonpanoon.

– Haluaisin ajatella, että pystyn siihen. En tiedä, onko hyvä idea mennä takaisin Chelseaan ja ruveta julistamaan tällaisia juttuja. Minulla on pitkä matka kuljettavana.

– Tämä on lyhyt ura, joten minun on tehtävä oikeita asioita ja toivottava, että asiat kääntyvät ympäri.

Drinkwater sanoi, ettei itse kokenut paineita suuresta siirtosummastaan.

– Se oli iso hintalappu siihen aikaan, mutta minusta se oli jännittävää. Se oli uusi muutos minulle. Ajattelin, että voisin pelata ja osoittaa arvoni. Uskon, etten vain saanut tarpeeksi mahdollisuuksia.

– Olen oudossa asemassa. Se on ehdottomasti erilainen [kuin monilla muilla], mutta en usko, että olen ensimmäinen tai viimeinen. Tämä on osa jalkapalloa.

Chelsean ja Drinkwaterin sopimus loppuu ensi kauden jälkeen.