Loukkaantumisten runtelema valioliigahyökkääjä nousi tuskallisten vuosien jälkeen takaisin huipulle – ”Olen parhaassa kunnossa”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Danny Ings ei takaiskuista huolimatta koskaan menettänyt uskoa itseensä. Pitkistä loukkaantumisista kärsinyt Liverpool-hyökkääjä on tehnyt paluuta huipputasolle siirryttyään kesällä Southamptoniin.

Kovavireinen Ings on iskenyt Pyhimysten paidassa viiteen sarjaotteluun jo kolme maalia. Kolmen viimeisen kauden aikana englantilaiskärki oli avannut vain kuudessa pelissä.

– Halusin lähteä Liverpoolista haastaakseni itseni, koska en koskaan lopettanut itseeni uskomista tai uskoa taitoihini tehdä maaleja. Se oli vain kiinni paluusta kentälle pelaamaan viikoittain, Ings kertoi Sky Sportsille.

Ings sai lokakuussa 2015 pahan polvivamman ensimmäisissä harjoituksissaan Liverpoolissa. Vuotta myöhemmin hyökkääjä loukkaantui uudelleen.

– Ensimmäinen vamma tuntui paljon pahemmalta. Olin juuri debytoinut Englannin paidassa ja tunsin pääseväni näyttämään taitoni Liverpoolissa. Sen tapahtuminen niin pian debyytin jälkeen oli järkyttävää.

– Toisella kerralla ajattelin vain, että minun täytyy mennä salille, keskittyä ja palata niin hyvänä kuin pystyn parhaassa kunnossa.

– Mitä enemmän vietin aikaa poissa jalkapallon parista,  sitä vaikeampaa se oli. Seurata jätkiä kotona televisiossa ilman, että pystyin osallistumaan siihen. Se oli vaikeaa, mutta pääsin mielestäni hyvin yli siitä ja olen nyt parhaassa kunnossa.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden