Southamptonin manageri Ralph Hasenhüttl sanoo, että joukkueen tähtihyökkääjällä Danny Ingsillä ei ole aikomustakaan lähteä seurasta.

Englannin A-maajoukkueessa kahdesti esiintynyt Ings, 28, tehtaili viime kaudella Saintsille 25 osumaa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Valioliigan maalipörssissä hän tuli 22 osumallaan ja kolmella maalisyötöllään kolmannelle sijalle.

Lehtitietojen mukaan Tottenham tiedusteli viime päivinä Ingsin saatavuutta Southamptonilta, mutta Hasenhüttl vakuuttaa, että englantilaiskärki ei ole lähdössä mihinkään.

– En osaa sanoa, kuinka useasti puhuin viime kaudella Danny Ingsistä ja siitä, miten tärkeä hän on tälle seuralle, kommentoi Hasenhüttl Sky Sportsin mukaan.

– Haluan sanoa näistä huhuista vain sen, että Dannya ei kiinnosta alkuunkaan siirtyä muualle. Hän on sataprosenttisen onnellinen täällä ja voitte olla sataprosenttisen varmoja, että me emme edes keskustele yhden Euroopan parhaimpien hyökkääjien lähdöstä.

– Kaikki sitä koskevat huhut ovat hölynpölyä. Toivottavasti tämä on viimeinen kerta, kun puhumme tästä.

Ings siirtyi Southamptoniin kesällä 2018 lainalle Liverpoolista ja vuotta myöhemmin pysyvästi. Hän on pelannut Saintsin paidassa kaikkiaan 69 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 33 osumaa ja syöttänyt kuusi. Ingsin ja Southamptonin sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen.