Entinen valioliigapelaaja Danny Murphy uskoo Manchester Unitedin PSG-häviön johtuneen joukkueen kapeasta keskikenttäpelaajavalikoimasta.

Pelaajaurallaan esimerkiksi Liverpoolia ja Fulhamia edustaneen Murphyn mielestä Unitedin joukkueesta puuttuu sellainen pelaaja, joka pystyisi rytmittämään peliä niin kuin Michael Carrick aikoinaan.

– Katsoin PSG-ottelun isolla mielenkiinnolla, ja huomasin yhden ison heikkouden Unitedin pelissä, Murphy kirjoitti Daily Mailille.

– Heillä ei ole ketään keskikentällä, joka osaisi määrätä pelin tempon, niin kuin Carrick aikoinaan teki. PSG:ltä sellainen pelaaja sen sijaan löytyi: Marco Verratti. Hän todella näytti mitä United epätoivoisesti tarvitsee.

Murphy myöntää, ettei tällaista pelaajaa ole helppo löytää, mutta kannustaa manchesterilaisseuraa pitämään Tottenhamin Harry Winksiä ja West Hamin Declan Ricea tarkasti silmällä.

– Oikeita pelaajia ei ole helppo löytää. Seuraava sukupolvi näyttää kuitenkin lupaavalta, ja Unitedin tulisikin hankkia tai ainakin harkita Harry Winkisä ja Declan Ricea.

– Kumpikin heistä näyttää omaavan oikeat teknilliset taidot ja Winks saa paljon hyödyllistä kokemusta isoissa otteluissa. Onko Rice tulevaisuudessa Manchester Unitedin pelaaja? Hän on fyysisesti vahva ja täyttänyt vasta 20-vuotta, joten saa nähdä, Murphy lisäsi.